Vragen?
WhatsAppE-mail

Aan de wieg van nieuw leven

1De aankoop van een woning, de overname van een onderneming, een verbouwing van een bedrijfspand: een nieuw leven begint in een nieuw onderkomen. Company en Living Finance uit Alkmaar maken de financiering van deze toekomstwensen mogelijk. ,,Het gaat altijd om impactvolle beslissingen,’’ benadrukt financieringsspecialist Bas Zuurbier. ,,Dan heb je iemand nodig die je kunt vertrouwen en verstand van zaken heeft.’’

De aankoop van een woning of bedrijfspand is één ding, de fi nanciering ervan is minstens zo belangrijk. Hoe vindt u een fi nanciering die past bij uw situatie? ,,Het gaat om één van de belangrijkste momenten in uw leven. Wij voelen ons vereerd dat wij daarbij betrokken zijn en u mogen helpen met het bereiken van uw plan of doel,’’ legt Bas Zuurbier zijn enthousiasme voor zijn vak uit.

De specialisten van Company Finance – gericht op financieringen voor ondernemers - en zusterbedrijf Living Finance, waar de focus ligt op particulieren, hebben ruime ervaring in de financiële wereld. Bas Zuurbier is bijvoorbeeld jarenlang directeur geweest bij ABN AMRO Bank en Fortis Bank. ,,Ingewikkelde aanvragen gaan wij niet uit de weg”. Een hypotheek krijgen voor een bijzondere woning, zoals een boerderij, of een woning met een grote bedrijfsruimte erbij, kan lastig zijn. Dat soort trajecten vragen om begeleiding door een specialist zoals wij.

Wij merken duidelijk dat het vertrouwen in de huizenmarkt terugkomt. ,,De rente is nog nooit zo laag geweest. Er zijn veel mogelijkheden voor financiering, mits je weet waar je het best terecht kunt. Wij onderhandelen met alle banken en verzekeraars. U bent altijd welkom om uw eigen situatie vrijblijvend met ons te bespreken. Ook als u nog geen nieuwe stap maakt, maar alleen wilt weten of uw zaken nog steeds goed geregeld zijn, of dat het wellicht beter kan.’’

Meer informatie: www.company-finance.nl | www.living-finance.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed