Vragen?
0226-414008WhatsAppE-mail

Stolperweg 6
te Schagerbrug

verkocht onder voorbehoud


Zilte zeelucht…

Gelegen in buurtschap ‘De Stolpen’, om specifiek te zijn aan de ‘Stolperweg’, de verbindingsweg tussen de N9 en Callantsoog. Geliefd bij vele toeristen en met name ook heel bekend bij onze naaste oosterburen. Aan de Stolperweg staan een mix van agrarische (bollen)bedrijven en toeristische accommodaties. Kenmerkend is het bewerkte agrarische land om je heen -met een kleurexplosie aan bloemen in het voorjaar/zomer- én verderop ziet u de ongerepte natuur liggen. Langs het prachtige ‘Zwanenwater’ ben je in een mum van tijd bij de duinen en het strand van Callantsoog.

Een zomerhuis/gastenverblijf is dan ook geen uitzondering. Hier is in de jaren ‘80 het bijgebouw omgetoverd tot een B&B. Het bijgebouw is zelfvoorzienend met een eigen keuken, sanitair en 2 slaapkamers. Ook is er een eigen oprit.
De stucadoor heeft het woonhuis ‘net’ verlaten en gezorgd voor snaarstrakke en frisse muren. De fraaie keuken dateert van 2018. De woonkamer -met prachtig vrij uitzicht- is gelegen aan de voorzijde. Ook de ouderslaapkamer met eigen badkamer bevinden zich op de begane grond. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers en een tweede badkamer.

Kortom, een woonhuis met bijgebouw met vele mogelijkheden. Naast toerisme uiteraard ook uitstekend geschikt voor mantelzorg, familiegebruik, praktijk/ kantoor bij huis, enzovoort… De ligging nabij de N9 zorgt voor een snelle verbinding naar Alkmaar en/of Den Helder.

Bouwjaar: ca. 1930
Woonoppervlakte: ca. 123 m²
Inhoud: ca. 469 m³

Bouwjaar gastenverblijf: ca. 1980 omgebouwd tot gastenverblijf
Oppervlakte: ca. 42 m²

Garage: ca. 17 m²
Perceeloppervlakte: 585 m²

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Schagerbrug - Foto 1Schagerbrug - Foto 2Schagerbrug - Foto 3Schagerbrug - Foto 4Schagerbrug - Foto 5Schagerbrug - Foto 6Schagerbrug - Foto 7Schagerbrug - Foto 8Schagerbrug - Foto 9Schagerbrug - Foto 10Schagerbrug - Foto 11Schagerbrug - Foto 12Schagerbrug - Foto 13Schagerbrug - Foto 14Schagerbrug - Foto 15Schagerbrug - Foto 16Schagerbrug - Foto 17Schagerbrug - Foto 18Schagerbrug - Foto 19Schagerbrug - Foto 20Schagerbrug - Foto 21Schagerbrug - Foto 22Schagerbrug - Foto 23Schagerbrug - Foto 24Schagerbrug - Foto 25Schagerbrug - Foto 26Schagerbrug - Foto 27Schagerbrug - Foto 28Schagerbrug - Foto 29Schagerbrug - Foto 30Schagerbrug - Foto 31Schagerbrug - Foto 32Schagerbrug - Foto 33Schagerbrug - Foto 34Schagerbrug - Foto 35Schagerbrug - Foto 36

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed