Midwouder Dorpsstraat 15
te Midwoud

verkocht


Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

De oude pastorie van Midwoud. Natuurlijk vlakbij de kerk, zoals een originele pastorie betaamt. Vanuit de slaapkamer kijk je op de prachtige kerktoren met haar opvallende kleur. De pastorie is in 1880 gebouwd en het mooie is, ze is in 2007 volledig gerenoveerd. Daarbij is niets aan het toeval overgelaten en alles is grondig aangepakt. De oude elementen die haar zo mooi maken en grandeur uitstralen zijn in ere hersteld en behouden gebleven. Denk hierbij aan de prachtige bewerkte plafonds en de authentieke veranda. Dit maakt het wonen hier erg aangenaam. De huidige bewoners hebben zelfs een oorkonde gekregen van de Historische Vereniging van Mid- en Oostwoud omdat de pastorie zo mooi in ere hersteld is. De ruimtes zijn prettig ingedeeld en er is veel sfeer. En niet te vergeten, de ruimte is enorm, totaal 411 m². Op de tweede verdieping is zelfs nog een compleet appartement.

De tuin ligt grotendeels voor de woning op het zonnige zuiden. Het heeft, naast de veranda, een tweetal verborgen terrassen met volledige privacy die makkelijk toegankelijk zijn vanuit het woonhuis. De tuin creëert een comfortabele afstand van de straat en de pastorie ligt een stukje hoger dan de straat omdat het is aangelegd op een oude zandrug, dit geeft het huis nog meer allure. Het grote terras dat zich leent voor avonden lang tafelen ligt voor de garage / tuinhuis, volledig in stijl van de woning gebouwd (2008) die zich naast het huis bevindt.

De pastorie staat in Midwoud, een klein dorpje bij Hoorn op 30 autominuten van Amsterdam, maar wel met alle benodigde faciliteiten in het gezellige dorp zelf. Kinderopvang, basisschool, sportclubs, bakker en supermarkt en een aantrekkelijk buitenzwembad, alles is er op loopafstand van dit huis.

Bouwjaar: 1880
Woonoppervlakte: ca. 411 m²
Inhoud: ca. 1.605 m³
Garage: ca. 26 m²
Perceeloppervlakte: 780 m²

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Midwoud - Foto 1Midwoud - Foto 2Midwoud - Foto 3Midwoud - Foto 4Midwoud - Foto 5Midwoud - Foto 6Midwoud - Foto 7Midwoud - Foto 8Midwoud - Foto 9Midwoud - Foto 10Midwoud - Foto 11Midwoud - Foto 12Midwoud - Foto 13Midwoud - Foto 14Midwoud - Foto 15Midwoud - Foto 16Midwoud - Foto 17Midwoud - Foto 18Midwoud - Foto 19Midwoud - Foto 20Midwoud - Foto 21Midwoud - Foto 22Midwoud - Foto 23Midwoud - Foto 24Midwoud - Foto 25Midwoud - Foto 26Midwoud - Foto 27Midwoud - Foto 28Midwoud - Foto 29Midwoud - Foto 30Midwoud - Foto 31Midwoud - Foto 32Midwoud - Foto 33

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed