Klaver MakelaardijLandelijk wonenVrijstaande woningHemElbaweg 46

Elbaweg 46 te Hem

verkocht

Over deze woning
Video
Kom binnen
Buiten
Omgeving
Historie
Kenmerken

Kenmerken

Inhoud:
550 m³
Bouwjaar:
1968
Perceeloppervlakte:
22.880 m²
Totale woonoppervlakte:
150 m²
Aantal kamers:
5 kamers (3 slaapkamers)
Bekijk alle kenmerken →

Over deze woning

Paradijs voor paarden- en buitenliefhebbers!
Wat dacht u van een wandeling maken in uw eigen bos of even uitwaaien op het achtergelegen weiland? Op een kavel van ruim 2,2 hectare vindt u rust en ruimte en kunt u landelijk wonen in alle vrijheid.
Langs de Elbaweg, op 5 minuten afstand van het Markermeer komt u nummer 46 tegen. Een bungalow op een riant perceel, ver van de weg af met bijna een voetbalveld als voortuin. Via een elektrisch bedienbare poort rijdt u het perceel op en parkeert u de auto achter de woning (er is hier een laadpaal aanwezig) en meer dan genoeg ruimte voor meerdere auto’s en trailers. Vanaf hier heeft u zicht op een oneindig perceel, met verschillende paardenfaciliteiten. Als u een paardenliefhebber bent, begint uw hart nu al sneller te kloppen!

Kom binnen

We beginnen in de woning, in het dorp komt u binnen via de achterdeur. En staat gelijk in de keuken. Een moderne keuken met hoogglans witte uitstraling. Vanuit hier loopt u zo door naar de woonkamer. Door de vele raampartijen rondom is er veel lichtinval en met de schuifpui naar het zonneterras, worden buiten en binnen goed met elkaar verbonden. De benedenverdieping is in 2014 grondig aangepakt. De vloer is grotendeels voorzien van vloerverwarming, de keuken is nieuw geplaatst, de wanden zijn opnieuw gestuukt en geïsoleerd, alle ramen zijn voorzien van dubbel glas, een nieuwe meterkast met krachtstroom en dimbare verlichting. Als finishing touch is het plafond voorzien van een mooie Amsterdams plint. Vanuit de woonkamer komt u in hal, hier zit de voordeur, een toilet, de trap naar boven en toegang tot de slaapkamer. De slaapkamer met aangrenzende badkamer is ook in 2014 aangepakt. Een luxe badkamer voorzien van vloerverwarming,  een doorloopdouche en wastafel. Boven treft u twee riante slaapkamers, een doorloopkamer en veel opbergruimte achter de knieschotten.

Buiten

Dan gaan we naar buiten, rondom is een gazon aangelegd met beplantingen en bomen, zodat u in alle privacy kunt wonen. Het zonneterras is een heerlijke plek om uit te kijken over uw eigen perceel!
Er staat een gemetselde kapschuur met rabatdelen, spouw en betonvloer. Deze schuur is voorzien van vijf ruime paardenboxen, een wasplaats, zadelkamer en een berging.  De paardenboxen zijn voorzien van ramen en drinkbakken. De waterleidingen zijn vorstvrij. Halverwege het perceel staat een riante kas, welke nu in gebruik is als opslag. De kas is voorzien van onder andere watertoevoer.
Achterop het perceel staat uw eigen bos. Dit mag eventueel gerooid worden, maar voor schaduw is het perfect. En hier achter vindt u nog een stuk grasland (het houdt niet op), hier lopen nu schapen en staan drinkwaterbakken.

Paardenliefhebbers kunnen hier uitstekend uit de voeten, want er is een verlichte eb- en vloed buitenrijbak (20 x 60 m.) aanwezig, vijf paardenstallen, een longeercirkel met zandpaddock en nog aparte graspaddocks. Ook voor kleinvee is hier voldoende ruimte en stalling. In de kas (20 x 12 m.), welke nu in gebruik is als opslag, zijn voorzieningen zoals drinkbakken om kleinvee te houden. Tevens kunnen ze lekker buiten vertoeven op het achtergelegen weiland van ca. 4.000 m².

Omgeving

Voorzieningen van het centrum van Venhuizen zijn binnen 5 fietsminuten bereikbaar. Hoorn bereikt u binnen 10 minuten. Binnen 13 minuten bent u op de A7 richting Amsterdam, waarna u met 45 minuten op de ring rijdt.
Op loopafstand zijn twee basisscholen te vinden.

Historie

De bungalow is in 1968 gebouwd en is in 2014 grotendeels verbouwd.

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Soort dak
Zadeldak bedekt met dakpannen
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
150 m²
Externe bergruimte
430 m²
Perceeloppervlakte
22.880 m²
Inhoud
550 m³
Indeling
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, vloerverwarming en wastafel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Buitenzonwering, schuifpui en tv kabel
Energie
Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
C.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
C.v.-ketel
CV-ketel
Remeha Avanta 35C (2008; eigendom)
Kadastrale gegevens
VENHUIZEN G 534
22.880 m² (volle eigendom)
Buitenruimte
Ligging
Aan rustige weg en aan water
Tuin
Tuin rondom
Bergruimte
Schuur/Berging
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra en voorzien van water
Garage
Soort garage
Geen garage
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier