Rustenburgerweg 129 a
te Heerhugowaard

verkocht


Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

Op één van de mooiste plekjes in Heerhugowaard staat deze robuuste en degelijke vrijstaande woning met garage (ca. 1.044 m³). U begeeft zich hier op een rustige plek met het beste uit twee werelden, direct grenzend aan ’‘het Waarderhout’‘ en op loopafstand van het Stadshart van Heerhugowaard. Deze plek is werkelijk uniek! De woning telt in totaal 5 slaapkamers waarvan er zich 1 op de begane grond bevindt. Deze kamer kan ook uitstekend worden gebruikt als praktijkruimte of kantoor aan huis. In de royale garage met elektrische deur is plaats voor zeker 4 auto’s, deze ruimte is ook perfect voor als u ruimte nodig heeft voor uw hobby’s. Boven de garage is een volwaardige verdieping van ca. 48 m², deze ruimte biedt ook nog eens volop mogelijkheden. Denkt u hierbij eens aan een bed & breakfast. De schitterende tuin zal u zeker aanspreken, deze is zo aangelegd dat er in ieder jaargetijde bloeiende beplanting is. In de achtertuin ligt ook een vijver met fontein, dit doet sprookjesachtig aan. De achtertuin grenst direct aan ’‘het Waarderhout’‘ hierdoor kunt u in de tuin in alle rust genieten van de natuur en het gezang van vogels. Op enkele minuten fietsafstand is het winkelcentrum Middenwaard met een grote diversiteit aan winkels, het gezellige Coolplein met restaurants, theater, casino, bowling en bioscoop. Op nog geen 5 minuten loopafstand is er een supermarkt en een basisschool. De middelbare scholen, sportverenigingen en het NS station zijn allemaal binnen 10 fietsminuten te bereiken. Kortom, een zeer ruime woning op een unieke plek!

Bouwjaar: 1989
Woonoppervlakte: ca. 234 m²
Garage: ca. 69 m²
Inhoud: ca. 1.044 m³
Perceeloppervlakte: 2.670 m²

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Heerhugowaard - Foto 1Heerhugowaard - Foto 2Heerhugowaard - Foto 3Heerhugowaard - Foto 4Heerhugowaard - Foto 5Heerhugowaard - Foto 6Heerhugowaard - Foto 7Heerhugowaard - Foto 8Heerhugowaard - Foto 9Heerhugowaard - Foto 10Heerhugowaard - Foto 11Heerhugowaard - Foto 12Heerhugowaard - Foto 13Heerhugowaard - Foto 14Heerhugowaard - Foto 15Heerhugowaard - Foto 16Heerhugowaard - Foto 17Heerhugowaard - Foto 18Heerhugowaard - Foto 19Heerhugowaard - Foto 20Heerhugowaard - Foto 21Heerhugowaard - Foto 22Heerhugowaard - Foto 23Heerhugowaard - Foto 24Heerhugowaard - Foto 25Heerhugowaard - Foto 26

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed