Julianastraat 30
te Avenhorn

verkocht


Aan de Julianastraat 30 in Avenhorn staat deze royale vrijstaande woning (ca. 938 m³) met op de begane grond een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een grote badkamer. Op de verdieping zijn nog eens twee slaapkamers en een ruime hobby-/speelkamer. Er is gebruik gemaakt van veel grote raampartijen, vides en niveauverschillen, dit geeft de woning een speelse uitstraling. Zowel in als om de woning is er verrassend veel ruimte. Het perceel van 1.550 m² geeft een heerlijk landelijk gevoel. Naast de woning is er voldoende parkeergelegenheid. De ligging is aan de rand van Avenhorn, in een landelijke omgeving met de gezellige dorpskern op korte afstand. In het dorp zijn diverse faciliteiten maar ook de A7 richting o.a. Hoorn en Amsterdam is snel te bereiken.

Bouwjaar: ca. 1978
Woonoppervlakte: ca. 232 m²
Inhoud: ca. 938 m³
Perceeloppervlakte: 1.550 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden vanaf onze website (met een Klaver Profiel).

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Avenhorn - Foto 1Avenhorn - Foto 2Avenhorn - Foto 3Avenhorn - Foto 4Avenhorn - Foto 5Avenhorn - Foto 6Avenhorn - Foto 7Avenhorn - Foto 8Avenhorn - Foto 9Avenhorn - Foto 10Avenhorn - Foto 11Avenhorn - Foto 12Avenhorn - Foto 13Avenhorn - Foto 14Avenhorn - Foto 15Avenhorn - Foto 16Avenhorn - Foto 17

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed