Molenvaart 353
te Anna Paulowna

verkocht


Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

Op een fantastisch perceel van 1.655 m² staat deze verrassend ruime, geheel onderkelderde vrijstaande woning met een vrijstaande garage/berging van ca. 40 m². Een uitstekende plek voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel (t)huis met mogelijkheden voor werken aan huis of voor uw hobby’s. Deze ruime woning is in de afgelopen jaren flink opgeknapt, zo zijn de badkamer, keuken en toiletten vernieuwd en is de woning in 2018 opnieuw geschilderd. De ondergrondse parkeergarage met verwarmd oprijpad biedt plaats aan twee auto’s. Daarnaast zijn er in de kelder ook volop mogelijkheden om bijvoorbeeld een werk- en sportruimte te creëren. Op de begane grond is er de ruime woonkeuken, lichte woonkamer met openslaande deuren naar de veranda en een ruime bijkeuken. Op de verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en de luxe badkamer. In de aan het water gelegen tuin gaat u heerlijke zomers tegemoet! Er is een groot gazon, diverse vaste beplanting en er zijn diverse plekken om optimaal van het buitenleven te genieten. Alle voorzieningen zijn op korte afstand te bereiken. Kortom een comfortabele woning op een riant perceel, kom kijken en laat u verrassen!

Bouwjaar: 1996
Woonoppervlakte: ca. 119 m²
Kelder met garage: ca. 84 m²
Externe bergruimte: ca. 61 m²
Inhoud: ca. 722 m³
Perceeloppervlakte: 1.655 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden vanaf onze website (met een Klaver Profiel).

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Anna Paulowna - Foto 1Anna Paulowna - Foto 2Anna Paulowna - Foto 3Anna Paulowna - Foto 4Anna Paulowna - Foto 5Anna Paulowna - Foto 6Anna Paulowna - Foto 7Anna Paulowna - Foto 8Anna Paulowna - Foto 9Anna Paulowna - Foto 10Anna Paulowna - Foto 11Anna Paulowna - Foto 12Anna Paulowna - Foto 13Anna Paulowna - Foto 14Anna Paulowna - Foto 15Anna Paulowna - Foto 16Anna Paulowna - Foto 17Anna Paulowna - Foto 18Anna Paulowna - Foto 19Anna Paulowna - Foto 20Anna Paulowna - Foto 21Anna Paulowna - Foto 22Anna Paulowna - Foto 23Anna Paulowna - Foto 24

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed