Vragen?
WhatsAppE-mail

Westerhaven 10
te Medemblik


Een unieke plek, waar maar zelden een woning in de verkoop komt. Dit is zo een plek, gelegen aan de Westerhaven in het historische hart van Medemblik. Aan de voorkant ziet u een schitterende trapgevel van deze monumentale pracht. Eenmaal binnen wordt u verrast door de ruimte die schuil gaat achter de gevel. Zij dateert uit 1656, in de afgelopen jaren is dit rijksmonument flink gemoderniseerd. Er is goed nagedacht om het karakter terug te laten komen binnen het hedendaags leefcomfort. Hier wonen is een waar genot! De woonkamer heeft een zithoek aan de voorzijde. Hier is een fenomenaal uitzicht op de Westerhaven. Dit maakt de woning ook uitermate geschikt voor zeilers en bootbezitters. Liefhebbers van watersport zitten hier sowieso goed, het IJsselmeer ligt op nog geen 5 minuten wandelen van de woning. Aan de achterzijde is de leefkeuken met alle denkbare apparatuur. Het balkon aan de achterzijde is een heerlijke plek om de dag (in de ochtendzon) te beginnen met een lekker ontbijt en een kop koffie. Op de eerste verdieping zijn in totaal drie slaapkamers en de luxe badkamer. De vaste trap brengt u naar de tweede verdieping. Een riante open, nog volledig in te delen ruimte met een oppervlakte van ruim 30 m². Een prachtige ruimte om een grote master bedroom te creëren, ter inspiratie hebben wij een impressie op laten stellen. De verrassing van deze woning is met stip op één het souterrain. De huidige eigenaren hebben hier een tv-kamer gerealiseerd. Deze ruimte leent zich ook uitstekend als hobby-/ werkkamer. Ook een eigen gym, mancave of speelkamer voor de kinderen past hier uitstekend! Vanuit het souterrain (waar ook nog veel extra bergruimte is) komt u in de achtertuin. De tuin is er één om direct verliefd op te worden. In 2020 is de tuin opnieuw ingericht en aangeplant met mooie beplanting. Eenmaal door de poort wandelend komt u bij de stadsgracht aan de achterzijde. Deze gracht heeft een doorgaande verbinding naar veel binnenwateren en ‘de Grote Vliet’. Zo kunt u per boot gemakkelijk naar Enkhuizen varen. Voor de echte fanatiekelingen kan dit ook per sup. De ligging, middenin een authentieke stad vol gezelligheid, met restaurants, terrassen en winkels binnen 100 meter. Amsterdam is binnen 45 autominuten te bereiken, Hoorn is binnen 15 autominuten te bereiken vanuit Medemblik. Kortom, laat u verrassen en betoveren door deze monumentale pracht.

Bouwjaar: ca. 1656
Woonoppervlakte: ca. 183 m²
Inpandige bergruimte: ca. 17 m²
Inhoud: ca. 681 m³
Perceeloppervlakte: 112 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in
Medemblik - Foto 1Medemblik - Foto 2Medemblik - Foto 3Medemblik - Foto 4Medemblik - Foto 5Medemblik - Foto 6Medemblik - Foto 7Medemblik - Foto 8Medemblik - Foto 9Medemblik - Foto 10Medemblik - Foto 11Medemblik - Foto 12Medemblik - Foto 13Medemblik - Foto 14Medemblik - Foto 15Medemblik - Foto 16Medemblik - Foto 17Medemblik - Foto 18Medemblik - Foto 19Medemblik - Foto 20Medemblik - Foto 21Medemblik - Foto 22Medemblik - Foto 23Medemblik - Foto 24Medemblik - Foto 25Medemblik - Foto 26Medemblik - Foto 27Medemblik - Foto 28Medemblik - Foto 29Medemblik - Foto 30Medemblik - Foto 31Medemblik - Foto 32Medemblik - Foto 33

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed