Vragen?
WhatsAppE-mail

Zijperweg 1 ,1A,1B
te Schagen

€ 689.000 V.O.N.


Op de hoek van het ‘Halerpark’ wordt een smaakvol complex gebouwd waarbij er drie ruime woon-werkwoningen worden gecreëerd, één pand is nog beschikbaar. Deze aanmelding is gebaseerd op het middelste pand, maar u kunt ook kiezen voor één van de twee buitenste.
Het nieuw te bouwen gebouw sluit perfect aan op de omgeving door het karakter van de Amsterdamse School architectuur.

Het wordt uiteraard gebouwd naar de eisen van nu, dat wil zeggen dat het héél goed is geïsoleerd, het dak heeft bijvoorbeeld een RC van 9,5 en alles is triple glas. Tezamen met de zonnepanelen (tegen meerprijs) en warmtepompen zou het (bijna) energie neutraal kunnen zijn.

In totaal vier verdiepingen waarbij de grote raampartijen direct opvallen. Waar u uw kantoor of bedrijf vestigt is aan u. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers en de badkamer gesitueerd. Ook de derde verdieping is ruim van opzet en kan naar eigen inzicht worden gebruikt. Om werk en privé gescheiden te houden is de entree voor de woning aan de Halerweg-zijde en van de bedrijfsruimte aan de Zijperweg-zijde. Vanaf de eerste verdieping heeft u uitzicht richting het fietspad en de woonwijk ‘Waldervaart’.

Elk pand krijgt vier parkeerplaatsen, welke zowel aan de voor- als achterzijde worden gesitueerd.

Het betreft een mooie zicht locatie nabij de entree van het bedrijventerrein ‘Lagedijk’ (in de volksmond beter bekend als ‘De Fok’) en de recreatiehaven. Het heeft een goede bereikbaarheid door de snelle ontsluiting via de Provinciale weg N245. Wat betreft het wonen ook een zeer fijne locatie: enerzijds zit u namelijk op loopafstand van het Halerbos en het agrarische buitengebied. Anderzijds ben je snel in het gezellige centrum. Deze kavel is onderdeel van het gehele plan ‘Halerpark’. Een unieke locatie in het overgangsgebied tussen het woongebied, bedrijventerrein en het buitengebied!

Totale oppervlakte: 226 m²
BVO: 288 m²
Inhoud: 828 m³
Berging: 5,50 m²

Vele aanvullende informatie is in te zien en te downloaden op onze site (met een Klaver Profiel). Onder andere bestemmingsregels, concept splitsingsakte en tekening, kadastrale gegevens, tekeningen vergunning en technische omschrijving.Op de kaart

Sorry, Street View is niet beschikbaar voor dit object.
Laden...


Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Zijperweg 1 ,1A,1B, Schagen - Foto 1Zijperweg 1 ,1A,1B, Schagen - Foto 2Zijperweg 1 ,1A,1B, Schagen - Foto 3Zijperweg 1 ,1A,1B, Schagen - Foto 4Zijperweg 1 ,1A,1B, Schagen - Foto 5Zijperweg 1 ,1A,1B, Schagen - Foto 6Zijperweg 1 ,1A,1B, Schagen - Foto 7Zijperweg 1 ,1A,1B, Schagen - Foto 8Zijperweg 1 ,1A,1B, Schagen - Foto 9Zijperweg 1 ,1A,1B, Schagen - Foto 10Zijperweg 1 ,1A,1B, Schagen - Foto 11Zijperweg 1 ,1A,1B, Schagen - Foto 12Zijperweg 1 ,1A,1B, Schagen - Foto 13Zijperweg 1 ,1A,1B, Schagen - Foto 14Zijperweg 1 ,1A,1B, Schagen - Foto 15

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed