Vacature

Buitengewoon Makelaar bij Klaver Makelaardij

Vacature Buitengewoon Makelaar

“Er zijn maar weinig dingen die jou meer energie geven dan blije klanten door het sluiten van een goede deal”.

Jij ademt handel. Waarschijnlijk heb je vroeger een handeltje in appels of eieren gehad, of ging je op pad om ergens vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Waarde toevoegen, mensen blij maken door er hard voor te werken. In je werkende leven heb je dit voortgezet en met die commerciële spirit in jou, zou jij de ideale, nieuwe makelaar zijn bij Klaver Makelaardij.

Ze noemen ons makelaars met creativiteit. En marketeers met boerenverstand. Behalve dat zijn wij vooral nuchtere West friezen met enorme passie voor hun vak. In Noord-Holland zijn wij dé specialist in landelijke en buitengewone woningen. Met boerenverstand doen wij er alles aan om daarin het beste, buitengewone makelaarskantoor te zijn. Voorop staat onze klantrelatie, daar komen wij iedere dag met veel energie voor naar kantoor. Onze innovatieve marketing en onze Klaverdatabase, zijn onmisbare instrumenten voor ons succes.

Wij zijn op zoek naar een Buitengewoon Makelaar die energie komt toevoegen aan ons mooie team.

Jij hebt plezier in het sluiten van deals waarbij de klantrelatie voorop staat. Je bent gewend aan hard werken om je doelen te bereiken en neemt niet zomaar genoegen met een voldoende. Net als wij.
Je belandt in een team vol harde werkers. In ons team is iedereen geboren en getogen in het polderlandschap. Slootje springen, vissen, helpen op de boerderij, kilometers fietsen naar de middelbare school. Vindingrijke doorzetters met hart voor ons kantoor. Als jij hier goed tussen past, dan ben jij:
• Een mensenmens, je voelt mensen goed aan
• Bedreven in sales, wij kunnen van jouw ervaring leren
• K-RMT of RMT en hebt een hbo opleiding afgerond
• Toe aan buitengewone ervaringen en ontmoetingen bij ons unieke kantoor

Interessant?
Deel je interesse & CV vóór 20 januari 2023 met ons via de mail (info@klavermakelaardij.nl). Natuurlijk mag dit ook in video-vorm, als je ons een beetje kent. Voor meer informatie of vragen kun je bellen met Kidi, via 0226-555777

Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier