Vragen?
WhatsAppE-mail

Buitengewoon Magazine najaar 2020; Vol verwachting

Mijn vak zit vol verwachtingen en het managen ervan. Wat verwacht je van de markt, de rente en de prijzen? Hoe ontwikkelt zich vraag en aanbod? Wat verwacht de kijker van een huis, wordt hij geraakt door iets ónverwachts? Hoeveel reacties verwachten we op een object? Tegenwoordig kunnen we met onze slimme data al veel voorspellen. En toch lopen dingen soms anders. Hoe flexibel kan of wil je dan zijn?

Wie had begin 2020 verwacht dat dit jaar zo zou verlopen? Wij hadden hier alles op alles gezet om er een succesvol jaar te maken. Ik had mijn team zelfs beloofd met z’n allen naar New York te gaan bij het behalen van onze doelstellingen. Onze markt kreeg met vele trendversnellingen te maken, ten gunste van onze business. Iedereen vluchtte in zijn of haar habitat en ontdekte hoe fijn ruimte is. Dit hielp ons, wij zijn immers speciaalzaak in woningen waar je elkaar niet snel in de weg loopt. De doelstellingen gehaald; we zouden dus overzees gaan… (dit komt goed, toppers). Maar ons team raakte ook behoorlijk uit balans door persoonlijk leed Er werd veel aanspraak gemaakt op flexibiliteit door heel onverwachte gebeurtenissen.

Diep gaan om weer tot bloei te komen, nieuwe poorten, nieuwe kansen zoals de cover van dit magazine weerspiegelt. Hoop houden in de toekomst, onvoorwaardelijk vertrouwen in goede dingen. Ik hoop dat 2021 boven uw verwachting uitstijgt. Aan de lange ‘’Klavertafel’’, in ons nieuwe kantoor aan de Vijverweg, bent u van harte welkom om hierover eens van gedachten te wisselen. Buitengewoon met Boerenverstand is ook daar onze filosofie. Uit een mooi gesprek zonder verwachtingen bloeien veel mooie inzichten. Een die mij recent bijbleef: “Tevredenheid, daar zit de sleutel in, Geert”.

Mijn drive blijft mij prikkelen om verder te ontwikkelen. Met een deelname aan een vernieuwend makelaar-TV programma in 2021 (uitgezonden vanaf komend voorjaar) . Maar zeker ook deze editie van het magazine, een next level wat mij betreft. We gaan elke keer voor mooier, inhoudelijker, inspirerender. Ik leg de lat niet te hoog want straks voldoet het niet aan uw verwachtingen… In ieder geval hopen wij met al onze uitingen een glimlach op uw gezicht te toveren; dat blijft de kortste weg naar de ander.

Elkaar vaker laten glimlachen: laten we dat doen de komende maanden. Wat zeg ik? Het komende jaar! Mooi voornemen, toch? Wellicht júist door minder te verwachten. Zo creëren we ook minder stress en onrust, en misschien wel meer tijd voor liefde. Want uiteindelijk is dat waar het allemaal om draait.

Hopelijk zien we elkaar in 2021!

Buitengewone groet,
Geert

Buitengewoon Magazine najaar 2020 - Vol verwachtingen

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed