Vragen?
WhatsAppE-mail

Groen is gezond!

Het is niet te ontkennen, de afgelopen periode werden we gigantisch met onze neus op de feiten gedrukt. Ons huis was niet alleen meer thuis, maar ook werkplek, school, restaurant, sportruimte, speeltuin en ontspanningsplek. Resultaat hiervan was dat we beter gingen kijken naar onze omgeving; Hadden we wel genoeg ruimte om ons heen? Konden we ons wel vrij bewegen als het moest? Of zaten we de hele dag opgekropt op dezelfde saaie vierkante meter, waar we yogaoefeningen deden, terwijl we tegelijkertijd onze kinderen onderwijs gaven en verwoed mailtjes aan het typen waren?

Veel mensen kunnen bij de laatste zin waarschijnlijk een kruisje zetten. Tijd om de frisse buitenlucht in te ademen en het échte buitenleven te ervaren. Niet alleen tijdens de vakantie, maar nu permanent, oftewel iedere dag. En daarbij, het is al vele malen (wetenschappelijk) bewezen dat de natuur een heilzame werking heeft.

Lever met meer groen

‘Mensen met meer groen’ in hun woonomgeving voelen zich gezonder en komen minder vaak bij de huisarts met klachten als diabetes, depressie en hart- en vaatziekten’, schreef Jolanda Maas onlangs. Ze is onderzoeker Klinische Psychologie aan de VU en houdt zich al jarenlang bezig met dit fenomeen. In het rapport ‘Natuur, stress en cortisol’ tonen wetenschappers van Alterra aan, dat groen het stresshormoon cortisol verlaagt. Wie in de natuur vertoeft, komt stresssituaties sneller te boven. Bijenhotels, bloemenweides, hobbydieren, boomgaarden, nestkastjes, moestuinen en zelfpluktuinen duiken steeds vaker op in woonomgevingen. Iedereen ervaart natuur als positief. En daarbij, de natuur stimuleert ook het reduceren van overgewicht. Een win-win situatie.

Ook gezond leven met meer groen? Bekijk ons landelijk aanbod.

Op zoek naar uw droomhuis, woonboerderij of stolp?

Hieronder vindt u ons relevante aanbod. Maar natuurlijk zijn er nog diverse andere plekjes in Noord-Holland om landelijk te kunnen wonen.

Recent verkocht

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed