Vragen?
WhatsAppE-mail

Ynter: draadloze muziek

1Een klein formaat stereo-installatie met versterker, toegang tot streamingdiensten én het superieure geluid van Bang & Olufsen voor nog geen driehonderd euro. Zo, het vooroordeel van ‘duur’ is geveld. Een keur aan voordelen resteert, speciaal voor liefhebbers van audio én gemak.

Het enige wat een speaker van Bang & Olufsen nodig heeft is een stopcontact. De muziek komt
binnen via wifi. En doordat de eindversterker in de speaker is geïntegreerd, vervangt een kleine casting-unit de complete traditionele geluidsinstallatie. Het stereomeubel kan op Marktplaats en u kunt muziek luisteren waar u maar wilt. Bedienen kan met één enkele afstandsbediening. En met de app. Én op de speaker zelf!

Overdonderend
“Volgende nummertje of zender, harder of zachter:het is fraai verwerkt in de vormgeving van despeaker”, vertelt Ruud Witte van Ynter Alkmaar. Sommige modellen zijn zelfs uitgevoerd met een accu, handig voor in de tuin. Verbluffend. Maar het geluid is pas écht overdonderend. Ruud: “Bijna elke klant reageert hetzelfde: vol ongeloof over het volle, zuivere geluid uit zo’n kleine behuizing. De verklaring is even logisch als bijzonder tegenwoordig: Bang & Olufsen werkt louter met hoogwaardige materialen. Bovendien weet ’s werelds oudste beeld- en geluidsfabrikant als geen ander innovatief te blijven.

Thuis meedenken
In de showroom zijn veel verschillende speakers te beluisteren. De voorkeur verschilt per persoon, en is afhankelijk van meer dan alleen kwaliteitseisen, budget en smaak qua vormgeving. Ruud Witte: “Een optimaal draadloos multi-roomsysteem is ook aangepast op het interieur van de woning, de akoestiek en onderlinge afstanden. Daarom komen wij graag bij onze klanten thuis kijken om mee te denken. Zo weten zij zeker dat ze jarenlang elke dag plezier hebben van hun investering.” Ynter Alkmaar verzorgt ook de aansluiting. Zelfs het wifi-netwerk wordt hierbij gecheckt en indien nodig verbeterd. “Onze enige missie is tevreden klanten.”

TV en audiosysteem ineen
Televisies van Bang & Olufsen zijn uitgerust met ontvanger, versterker en fenomenale speakers. Hierdoor kunnen deze toestellen tevens fungeren als stereo-installatie. Geen extra soundbar en geen decoder van KPN of Ziggo meer nodig. De ingebouwde stereo-installatie is uiteraard ook volledig functioneel zonder dat het beeldscherm aan hoeft. Gewoon met één duidelijke afstandsbediening.

Meer informatie: www.ynter.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed